DONET d.o.o. je domaća kompanija sa sedištem u Beogradu.

Donet logo Na svom početku kompanija je na tržište Srbije plasirala pelene za inkontinenciju, da bi od 2006 godine postala ekskluzivni zastupnik češke firme Orling, za Srbiju i ostale zemlje bivše Jugoslavije, u prodaji i distribuciji suplemenata iz brenda Geladrink.

Geladrink ima urađenu kliničku studiju, koja je objavljena na kongresu EULAR-a ( Evropska liga protiv reumatizma – najviši organ evropskih reumatologa koji određuje pravce terapije reumatskih oboljenja) u Barseloni 2007 godine.

Klinički je ispitan pod rukovodstvom prof. MUDr. Karla Pavelky, DrSc. , direktora Reumatološkog instituta u Pragu i jedini je dodatak ishrani, koji ima ovakvu studiju.

Počeli smo sa dva proizvoda (geladrink fast i geladrink forte) da bi 13 godina kasnije našu paletu činilo 15 proizvoda koji pokrivaju značajan broj specijalnosti iz oblasti medicine – reumatologiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, ortopediju, sportsku medicinu, endokrinologiju, neurologiju, ginekologiju, vaskularnu hirurgiju, dermatologiju, imunologiju, hematologiju.

GelaDrink proizvodi

Geladrink logoProizvodi koje sada imamo u našoj paleti su: Geladrink fast, Geladrink forte, Geladrink forte kesice, Geladrink artrodiet, Geladrink Ferritin, Geladrink perpetuum, Geladrink Junior, Geladrink SportAktiv, Geladrink Vegan, Calcidrink, Imunitin, Dermatin kapsule, Dermatin prah, Venalin, Felicitex.

Sa bazom od preko 30000 korisnika sa kojima smo u direktnom kontaktu imamo pravi uvid u rezultate korišćenja Geladrink suplemenata i samim tim opravdanost godišnjeg rasta broja korisnika i veliku zastupljenost naših proizvoda kako na tržištu Srbije tako i ostalih zemalja bivše Jugoslavije.

GelaVet proizvodi

Gelavet logoSada možemo da se pohvalimo da smo počeli sa distribucijom prozvoda Brenda Gelacan i Gelapony pod zajedničkim nazivom GelaVet a koji su namenjeni ishrani i zaštiti koštano-zglobnog sistema kod pasa i konja.

Za pse nudimo proizvode: Gelacan Fast, Chondrocan Forte, Gelacan Profi i Gelacan Champion.
Za konje nudimo: Gelapony Chondro, Gelapony Arthro, Iontopony Elektrolyt i Gelapony Vitamin.

Besplatna dostava

Kolačiće (Cookies) koristimo kako bi sajt bio funkcionalan. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa "Uslovima korišćenja" i "Politikom privatnosti" .