Chondrocan Forte Biosol - 500 ml

Chondrocan Forte Biosol - 500 ml

6900,00 Din.
Zglobovi - dodatak ishrani
Indikacije:
• kod bolesti lokomotornog aparata i vezivnog tkiva;
• za intenzivnu regeneraciju zglobne hrskavice, kostiju i ligamenata;
• kod bolesti i povreda zglobova, tetiva i ligamenata
• kod displazije zglobova kuka
Opis

Chondrocan® Forte Biosol  - Kolageni dodatak ishrani sa glukozamin i hondroitin sulfatom, hijaluronskom kiselinom - kompleks oralni hondronutraceutik za podršku reparativnim procesima u zglobnom sistemu i lečenje mišićno koštanih bolesti pasa.

Forma biosola omogućava brzu i laku apsorpciju aktivnih supstanci i omogućava jednostavno primenjivanje u slučaju problematičnog unosa preparata u prahu.

Nova poboljšana formula. S hijaluronskom kiselinom i manganom !!! Za sveobuhvatnu zaštitu, ishranu i regeneraciju zglobova.

Chondrocan® Forte Biosol sadrži kolagene peptide CHP koji povećavaju sintezu kolagena, neguju i obnavljaju zglobne hrskavice, tetive, ligamente i kosti. Chondrocan® Forte Biosol smanjuje i otklanja posledice neadekvatne ishrane ili prethodnog oštećenja zglobova, sprečava daljnji gubitak hrskavice, poboljšava mobilnost i ublažava bolove.

Hondroitin i glukozamin vežu vodu u zglobnoj hrskavici i tako obezbeđuju njene odgovarajuće mehaničke i elastične osobine. Smanjuju aktivnost enzima koji štete zglobnoj hrskavici, pozitivno utiču na metabolizam i imaju anti-inflamatorna dejstva.

Hijaluronska kiselina je prirodna komponenta sinovijalne tečnosti. Deluje kao mazivo koje poboljšava visko-elastična svojstva zglobne tečnosti i apsorbuje udare u zglobovima.

Mangan je esencijalni element u tragovima koji utiče na metabolizam kolagena i vezivnog tkiva.

Selen ima značajan pozitivan efekat u procesu reumatoidne upale. Zajedno sa vitaminom E, imaju pozitivan efekat na osteoartritis i smanjuju bol. Deluje kao snažan antioksidant i štiti organizam od štetnih efekata slobodnih radikala.

Vitamin C je važan za normalnu proizvodnju i funkciju svih vezivnih tkiva. Deluje kao antioksidant, unapređuje imunitet i pomaže da se eliminiše umor.

Rezultat kompleksa aktivnih supstanci je da poveća pokretljivost zglobova.

Indikacijska grupa: Dodatak ishrani - ishrana zglobova

Preporučena doza: 5 ml na 10 kg psa.

Uputstvo za upotrebu:

Proizvod se koristi za smanjenje koštano-mišićnih problema pasa. Izmeriti dnevnu dozu prema težini psa. Proizvod mešati sa hranom ili vodom. Proizvod se mora davati dnevno najmanje dva meseca. Pogodno je ponoviti 3 puta godišnje. Dugotrajna primena je moguća. Upozorenje: protresite proizvod pre upotrebe!

Oblik: Biosol

Pakovanje: 500 ml

Rok trajanja: 2 godine od datuma proizvodnje

Veterinarski kontrolni broj: CZ 14563

Proizvođač: ORLING s.r.o. Na Belisku 1352, 562

Sastav u dnevnoj dozi na 10 kg težine psa:

CHP kolagena 2550 mg
Hondroitin sulfat 150 mg
Glukozamin sulfat 150 mg
Hijaluronska kiselina 6 mg
Kalcijum 36 mg
Fosfor 28mg
Magnezijum 6 mg
Mangan 1,1 mg
Selen 5 µg
Vitamin C 6,6 mg
Vitamin E 5 mg
Kolačiće (Cookies) koristimo kako bi sajt bio funkcionalan. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa "Uslovima korišćenja" i "Politikom privatnosti" .